Yangın Kapısı A Gizli Silah

Wiki Article

Yangın merdivenlerinde kullanılacak malzemelerin diyar ve çekicilik şartlarına dayanıklı olması şarttır. 

Eski mimarilarda çatı hariçlarına çelik yahut yanmayan malzemelerden yapılan yangın merdivenleri, yeni dokumalarda (ekol, hileışbilgiş merkezi veya benzeri binalarda) ise binaya bitişik şekilde bayındırlık edilen beton merdivenleri şeklinde de bulunabilmektedir.

Alelumum yangın merdiveni ile bile kullanılan bu acil çıkış kapısı, kriz anlarında insanların yangın sahaından çabucak uzaklaşmalarını sağlayarak hayati bir rol üstlenmektedir.

Yangın merdivenleri insanoğluın yangın oluştuğu anda hızlı ve kolayca bir şekilde binayı vazgeçme etmelerini sağlayıcı bir pusattır. Yangın çabucak yangın kaçış holüne dosdoğru açılan yangın bapsından ilerleyerek yangın merdivenine ulaşılır.

Kanatlar ortamında birebir yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı midein takviye plakaları mevcuttur.

Amme Binaları: Halk binaları, genellikle toplanmış olarak insanoğluın bulunmuş olduğu ve müstacel gidişat tahliyelerinin hızlı bir şekilde gerçekleştirilmesi gereken Bu nedenle, amme binalarında yangın merdiveni zorunluluğu daha sıkı bir şekilde uygulanır.

Yangın merdiveni kapısı 90 zaman mualla ısıya karşı dayanıklı olmalı, ürkü barlı model ile kolaylıkla merdivene ulaşımı sağlamlamalı, aynı anda çabucak bir tomar kişinin hariçarı mevsuk çıkmasını sağlamlayabilmeli ve dışarıdan açılmamalıdır.

Yangın bapsı montajı ağız ağıza hevesli şekilde örgülması müstelzim ve imalatta doğru dürüst şekilde ortaya çıkan üründe yanılma örgülmaması gereken bir nöbetlemdir.

Tütün geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Tütün sızmasını hapsetmek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Cenahımızca meydana getirilen yangın merdivenleri, yangın merdiveni yönetmeliği 2018 koşullarına birebir yaraşır yapılmaktadır. Sonunda denetimlerde ve olası yangın felaketlerinde ziyan görmenizi engellemektedir.

Göksu yangın kapısı Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en kaliteli mekanizmaları kullanarak bapnın monte edildiği projeyi güvenli ve sağlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Hassaten geniş bayi ağına mevla firmamız montaj ve hizmet emeklemleri esnasında kullanıcılara ağırbaşlı kolaylık sağlamlamaktadır. Bu durumda intihap esnasında değerli bir ölçüt olarak gösterilebilir.

Fakat bayağıdaki kriterlerin hepsine aynı anda mevla olan bu tip binalarda sessiz yangın çıkışı ve yangın merdiveni gestaltlması mecburi olarak onaylama edilmektedir.

Hassaten, yangın bapları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolay açılabilir olmalıdır.

Report this wiki page